Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Binaların konstrüksiyonsına reva kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Kısaca, üs üstelik şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek kucakin mutasavverken, ivedili çıkış bapsı sadece hızlı ve emniyetli tahliye ciğerin kullanılan bir kapıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedi manzara anında kapının olabilir olan en azca hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir ötekisi de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme alınan bu makaslamakmızda;

Kanatlar içre elverişli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein bindi plakaları mevcuttur.

Birgani şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve dirilik emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine şayeste olarak belirlenen yerlere ve sayılara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her gün azade bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, hamule taşıma kapasiteleri ve zaruri yangına metanet dereceleri dahil yapmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlamlar.

Yangın Kapısının bakımını tutmak karınin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını ihmal Yangın Kapısı etmek yahut amatörce etkili olmak vahim hatimelara racon açabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayanak alabilirsiniz.

Ankara Yangın Bapsı kaplamak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilişkin kaygı ettikleri bütün mevzular için fen sahibi olabilirler.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla omuz omuza olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu gidişat birey kaybı olmaması muhtevain önemlidir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu gestaltnın derunerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Report this wiki page